ADIYAMAN / MERKEZ - Namık Kemal İlkokulu

Ekm

22 Ekim 2023 Pazar günü saat 11:00 da okulumuzun Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı yapıldı. Toplantıda yönetim ve denetim kurulları oluşturuldu. Ayrıca üç yıl okul aile birliği başkanlığı yapan Sayın Hayriye BAĞCI' ya okul müdürü İsmail ÖZDEMİR tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Ekm

FLO Mağazası tarafından okulumuzdaki bütün öğrencilerine ayakkabı dağıtıldı. Namık Kemal İlkokulu idaresi, öğretmenleri ve öğrencileri olarak FLO mağazasına çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

Adıyaman Belediyesi katkılarıyla okulumuz öğrencilerine sinemada Kare Takımı filmi izletildi.Ayrıca öğrencilerimize çeşitli hediyeler dağıtıldı.Bu güzel etkinlik etkinlik için Adıyaman Belediyesine teşekkür ederiz.

Ekm

Öğretmen Akademisi Vakfı üyeleri okulumuza gelerek okulumuz öğretmenlerine Öğretmen Akademisi Vakfı'nın çalışmaları hakkında bilgi verdiler.Ayrıca öğretmenlerimize  içinde çeşitli hediyelerin bulunduğu bir çanta hediye ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla kutlandı.

Eyl

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Mehmet Türk, 11/09/2023 Pazartesi Okulumuzun Açılış Gününde ''Okulda İlk Zil'' projesi kapsamında okulumuzu ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür eder yeni görevinde başarılar dileriz.

Eyl

Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun 06.09.2023 tarihinde 1. sınıfların uyum haftası dolasıyla okulumuzu ziyaret edip öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti. Namık Kemal İlkokulu ekibi olarak sayın müdürümüze hayırlı olsun dileklerimizi iletir ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Sınıflar Kura Çekimi 04.09.2023 tarihinde okulumuz öğretmenler odasında öğretmenler ve öğrenci velilerinin katılımıyla yapıldı.

May

06 Şubat 2023 Pazartesi günü Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kilis illerimizde meydana gelen ve diğer birçok ilde de hissedilen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki ayrı deprem felaketinde; okulumuzdan 5 öğrencimiz (Medine BİLGİÇ, Alperen KAYHAN, Muhammed ELSAWA, Fatma DİRBAS, Ahmet ELŞEYH) hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybeden öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralılara acil şifalar dileriz.

Haz

Okulumuzdaki karne heyecanımıza ortak olan vali yardımcınız Sn. İhsan MASKAR'a, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ramazan AŞCI'ya ve temel eğitimden sorumlu şube müdürümüz Sn. Ömer Faruk GÜNEŞ'e çok teşekkür eder saygılar sunarız #iyitatiller

Mrt

Erdemli ve Başarılı Birey Projesi (EDEB) kapsamında yapılan ABC bağlama yarışmasında il 1.si olan 3/B  sınıfı öğrencimiz CAN ÖNCEBE'yi, sınıf öğretmeni Mehmet DİLEK'i ve danışman öğretmenler Abdurrahman İNSAN ile Mahmut ŞAHİN'i tebrik eder başarıların devamını dileriz.

Eyl

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AHMET ALAGÖZ BAŞKANLIĞINDA ANAOKULU VE İLKOKUL MÜDÜRLERİ İLE YAPTIĞI ONLİNE TOPLANTIYA OKUL MÜDÜRÜMÜZ İSMAİL ÖZDEMİR DE KATILDI.