ADIYAMAN / MERKEZ - Namık Kemal İlkokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı.

Nis

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize hijyen eğitimi verildi. Bu faydalı ve güzel eğitimden dolayı emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.

Nis

Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Tosun Beye, geziyi organize eden Kültür ve Turizm İl Müdürümüz Sayın Abuzer Gelse Beye, servis desteği veren İl Jandarma Komutanlığına, ören alanında öğrencilerimize rehberlik edip gereken duyarlılığı gösteren arkeoloji saha başkanı ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Abuzer GELSE okulumuzu ziyaret edip, öğrencilerimize kitap okumanın önemini anlattıktan sonra Adıyaman'ın tarihi ve turisitk yerleri hakkında çok önemli bilgiler verdiler. Söyleşinin sonunda öğrencilerimize kitap ve su matarası hediye eden müdürümüze çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı yapıldı. Programda öğrencilerimiz tarafından şiirler okundu, Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve İstiklal Marşımızın yazılma süreci ile ilgili bilgiler verildi.

Programda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

06.03.2024 tarihinde okulumuzda yangın ve deprem tatbikatı yapıldı. Okul müdürü İsmail ÖZDEMİR tarafından, olası bir yangın ve deprem esnasında neler yapılacağı ve okulun nasıl tahliye edileceği ile ilgili olarak öğrenciler bilgilendirildi.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Şubat ayı çalışması olan "Deyimler ve Atasözleri Okumaları" resim sergimiz açıldı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

02/05/2007 tarih ve 26510 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, iklim değişikliği ile mücadele edilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmakta olup, enerji verimliliği kültürünün toplumda yaygınlaşması ve çevre bilincinin geliştirilebilmesi amacıyla her yıl Ocak ayının ikinci haftası, "Enerji Verimliliği Haftası" olarak tüm dünyada kutlanmaktadır.

Günümüzde en temel ihtiyaçlardan biri haline gelen enerjinin, kullanımı ile Doğal Kaynaklar hızla tükenmekte, Çevre kirliliği, İklim Değişikliği ve Enerji için yüksek maliyetler oluşabilmektedir.

Enerji verimliliği ile yaşam standartlarımızı düşürmeden kullandığımız enerji miktarını azaltarak, enerji tüketiminde yapacağımız küçük önlemlerle büyük tasarruflar sağlayarak gelecek nesillere daha temiz ve yaşanılabilir bir dünya bırakabiliriz.

Ara

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında İlkokullarda bir şiirde yer alan bilinmeyen kelimelerden seçilen en az üç kelimenin yer aldığı anlamlı bir cümleden oluşan afiş çalışmaları yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

"Sabah Sporla Başlar" projesi kapsamında okulumuz öğrencileri beden eğitimi öğretmeni eşliğinde güne sporla başlıyor.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulumuzda kutlama programı yapıldı. Program sonunda ise öğretmenlerimizle yemek yenildi ve öğretmenlerimize çiçek ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Kas

Okulumuzda öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programı yapıldı.Tören sonunda İstiklal Marşı'nı ezberleyen öğrencilerimiz madalya ile ödüllendirildi.

Kas

2-8 KASIM LÖSEV HAFTASI KAPSAMINDA ÖĞRENCİ,ÖĞRETMEN VE VELİLERDE FARKINDALIK OLUŞTURULMAK AMACIYLA OKUL PANOSUNA AFİŞ ASILDI VE OKUL ÖĞRENCİ ZİLİ LÖSEV MARŞI OLARAK AYARLANMIŞTIR.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Törende İstiklal Marşımızı ezberleyen bütün öğrencilerimiz madalya ile ayrıca ödüllendirildi.