ADIYAMAN / MERKEZ - Namık Kemal İlkokulu

Namık Kemal İlkokulu

MARA MAH. 1313 SK. NO.18 ADIYAMAN
Vizyon
Kendini sürekli geliştiren,toplum değerine sahip çıkan,öğrencileriyle çevresinde takdir toplayan okul olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi geleneklerinden koparmadan bilimsel ve ahlaki becerilerle donatarak,hayata öz güvenli ve erdemli bireyler olarak hazırlamaktır.
Başarılar
Atletizm İl Birinciliği-Zeka Oyunları (ABC Bağlama ) İl Birinciliği-Belirli Gün ve Haftalar Resim Yarışmalarında il birincilikleri (Öğretmenler Günü-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı- Kızılay Haftası )alınmıştır. PİKTES kapsamında yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yapılan Şiir yarışmasında Öğrencimiz ´´İyiki Tanıdım Seni ´´adlı şiiriyle İl Birinciliği almıştır.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
BAŞLAMA SAATİ:08:30 ÖĞLE YEMEĞİ: 11:55 DERS BAŞI:12:40 ÇIKIŞ: 14:15
DOĞAL GAZ
MARA MAH.1313 SOK. NO:18 MEVLANA CAMİ YANI MERKEZ/ADIYAMAN
1 KM
ATLETİZM HALK OYUNLARI
Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
OKULUMUZDA AYRICA; ATLETİZM KURSU GÖRSEL SANATLAR (RESİM) KURSU AKTİF OLARAK DEVAM ETMEKTEDİR.